Baydarlı İlkokulu
BAYDARLI BELDESİ YÜKSELİŞ MAH. VATAN CAD. EĞİTİM TESİSİ SİTESİ BAYDARLIORTA OKULU BLOK NO: 16 REŞADİYE / TOKAT

VİZYON

Milli Değerlerini evrensel değerlerle harmanlamış, kendine yeterli iyi insan yetiştirmenin yanında, dengi kurumlar içinde hep zirvede olan; çalışanların ve hizmet alan bütün birimlerinin memnun olduğu bir kurum haline gelmek.

MİSYON

Türk Milli Eğitimin genel amaçları, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda amatör bir ruhla eldeki imkanları en verimli şekilde kullanarak teknolojik gelişmeler ve yeni öğretim teknikleri ışığında öğrencilerimizi, sınavlarında başarılı kılmanın yanında ülkemiz ve çağın problemlerini tanıyan ve çözüm üretecek niteliklere haiz bireyler yetiştirmek; bu hedefe yönelik çalışmaya inanmış ekipler oluşturmak; ekip çalışmasını sürdürebilir hale getirmektir.

Kalorifer Sistemi

Tokat İl merkezine 120 km,Reşadiye ilçe merkezine 32 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuzun bulunduğu Baydarlı kasabası yerleşik 2700 nüfuslu, yaklaşık 1400 metre rakımlıdır.Karasal ve Karadeniz iklimler arası kendine has geçiş iklimine sahiptir.2 market,halı saha,ptt,sağlık ocağı,karakol,nalbur,lokanta,ekmek fırını vardır.Cumartesi günleri semt pazar kurulur.